marți, 15 octombrie 2013

Spatii de cazare in Bucuresti la un pret corect?

Vii pentru cateva zile in Bucuresti sau doresti sa-ti petreci intreg concediul in capitala ? Cunoastem foarte in detaliu ca toata aceasta deplasare are nevoie de o organizare initiala pentru a fi sigur ca se reduc riscurile de aparitie a unor probleme neplacute si nepravazute.

Va recomandam pentru o informare initiala si chiar pentru o rezervare sa apelati la internet deoarece in aceste vremuri el este plin de informatii foarte utile despre spatii de cazare din Bucuresti; site-uri, bloguri de turism, portaluri, retelele de socializare toate sunt surse foarte utile pentru a forma o parere despre ce locatie de cazare sa alegi cand vii in Bucuresti.

De asemenea daca nu ai rezolvat aceasta problema iti recomandam cu caldura Ave Hotel, concept ce are 2 locatii de cazare situate in cele mai importante zone din Bucuresti:

Ave Hotel Unirii (localizat foarte aproape de Casa Poporului, Centrul Vechi si magazinil Unirea);
Ave Hotel Victoriei (localizat foarte aproape de Gara de Nord, Piata Victoriei si evident cu un acces foarte facil pentru Aeroportul Otopeni).

La Ave Hotel o sa ai parte de conditii foarte bune de cazare si sercicii de 4 stele la tarife de 3 stele. Ambele hoteluri din conceptul Ave vine in intampinarea turistilor cu foarte multe gratuitati cum ar fi: internet wireless, transport bagaje, obiectele de valoarea vor fi pastrare in siguranta in cutii de valori, bagajele sunt depozitate intr-un spatiu special creat pentru asta, room service, info turistic si cultural direct de la hotel.

Aceasta multitudine de avantaje sunt doar la un click distanta si pot fi accesate direct pe www.avehotel.ro

Referitor la intrebarea din titlul acestui articol acum stiti ca exista spatii de cazare in Bucuresti la un pret corect.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu