joi, 18 ianuarie 2018

Vezi poti avea parte de conditii mai sigure in trafic


Cu siguranta orice sofer s-a confruntat cu o situatie neplacuta in trafic, moment in care si-ar fi dorit sa dispuna de o camera prin care sa monitorizeze totul, astfel ca aceste dispozitive se dovedesc a fi mai mult decat necesare in conditiile in care numarul autoturismelor inmatriculate pe strazile tarii creste de la o zi la alta. Asadar, oricine poate alege o camera auto iUni pentru ca aici gama e suficient de variata, pentru toate nevoile si preferintele, in timp ce preturile sunt foarte bune.

Functii importante
Bineinteles, cea mai importanta functie este aceea de a filma la cea mai buna rezolutie, astfel incat sa fie foarte usor sa se distinga toate detaliile din imagini, insa anumite tipuri de camere dispun si de alte functii utile, precum senzorul de miscare, prin care inregistrarea porneste automat atunci cand este sesizata o miscare.

Diferite caracteristici
Performantele difera de la un model la altul si toate dispozitele dispun de o baterie interna, insa atat timp cat sunt legate la bateria masinii pot oferi autonomie nelimitata. Si capacitatea memoriei difera de la un caz la altul, insa aceasta se poate suplimenta prin intermediul unui card microSD.

Dispozitive usor de folosit
O camera auto iUni este foarte usor de folosit, iar toate functiile sale pot fi descoperite cu ajutorul manualului de utilizare inclus in pachet, totul fiind foarte simplu si intuitiv, motiv pentru care nimeni nu va avea parte de probleme din acest punct de vedere.

Testeaza-le pe toate
Totodata, cei interesati de o camera auto DVR pot descoperi intreaga colectie si plasa o comanda online pe site-ul iUni, fie se pot prezenta in showroom-ul din sectorul 3 al capitalei unde au ocazia de a testa toate dispozitivele, astfel incat sa determine gadgetul ideal de care au nevoie si sa il aleaga pe cel mai bun.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu