marți, 15 martie 2016

Fetele care isi doresc sa lucreze in domeniul videochatului



De unde se poate lucra?
Fetele care isi doresc sa lucreze in domeniul videochatului trebuie sa stie ca se pot angaja la studiourile profesioniste din Iasi, iar activitatea se desfasoara initial la sediul agentiilor, urmand ca mai apoi sa existe posibilitatea de a lucra de acasa. In schimb, este nevoie ca modelele sa isi asigure echipamentul adecvat, laptop decent, webcam performant si internet de mare viteza, astfel incat comunicarea cu partenerii de discutii sa se efectueze in cele mai bune conditii.

Ma pot angaja fara experienta?
Videochatul este unul dintre domeniile in care fetele se pot angaja chiar si atunci cand nu au experienta, deoarece prin ambitie si seriozitate o pot dobandi. In plus, fiecare agentie serioasa organizeaza traininguri pentru ca fetele sa invete toate trucurile astfel incat sa atraga cat mai multi admiratori fideli. 

Trebuie sa ma dezbrac in fata camerei?
Videochatul reprezinta o activitate distractiva de a castiga multi bani. Aceasta presupune comunicarea cu persoane din toate colturile globului si nu impune nuditatea, deoarece se poate alege intre profilul adult si non adult. Asadar, in cazul celui din urma, modelele nu au voie sa se dezbrace, insa trebuie sa isi seduca partenerii de discutii printr-un comportament cat mai sexy, pentru ca acestia sa fie dispusi sa plateasca cat mai mult pentru momentele virtuale petrecute impreuna. 

Exista reguli la un job in videochat?
In primul rand, fetele trebuie sa fie cat mai prietenoase cu clientii si celelalte modele si se evite barfirea colegelor cu partenerii de discutii. Modelele trebuie sa se asigure ca studioul cu care colaboreaza functioneaza in mod legal pentru evitarea mai multor riscuri si in niciun caz sa nu ofere informatii despre viata privata persoanelor cu care comunica. De asemenea, unele agentii pot interzice spectacolele in grup, astfel ca inainte de a le efectua, fetele trebuie sa ceara aprobarea conducerii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu