vineri, 2 martie 2018

De ce merita sa alegi lenjeriile Cocolino


Cu totii am fost pusi in situatia de a nu sti ce tip de lenjerie de pat sa alegem, insa cu ajutorul Talis.ro este mult mai usor sa aflam care sunt criteriile esentiale de care trebuie sa tinem cont si tot de aici avem ocazia de a cumpara cele mai potrivite optiuni pentru acest sezon. Avand in vedere ca preferintele difera de la o persoana la alta, aici gama este suficient de variata pentru a multumi pe oricine, iar pentru ca temperaturile nu sunt deloc cele mai prietenoase in aceasta perioada a anului, nimeni nu va fi dezamagit de lenjeriile Cocolino. Acestea sunt cunoscute pentru faptul ca sunt calduroase si pot transforma orice dormitor intr-un mediu atractiv, comod si primitor.

Modelul preferat
Imprimeul ideal se va alege intotdeauna avand in vedere design-ul incaperii, pentru ca orice dormitor sa fie personalizat pana la cele mai mici detalii si sa fie cat mai atractiv. Astfel, Talis.ro multumeste toate taberele, pentru ca unele modele sunt simple, intr-o singura culoare, motiv pentru care sunt foarte versatile si se potrivesc oriunde, dar sunt si unele cu imprimeuri mai complexe, care sa fie si pe placul copiilor, al fetitelor si baietilor, dar si pentru adulti. In acelasi timp, aici se gasesc si toate dimensiunile necesare, pentru paturile mici, medii sau pentru adulti, fiind foarte simpla alegerea celor mai potrivite variante.

Placut la atingere
Spre deosebire de multe alte tipuri de lenjerii de pat, cele Cocolino sunt foarte placute la atingere, motiv pentru care oricine se va putea odihni in cele mai bune conditii. In schimb, totul nu se opreste aici, pentru ca in ciuda faptului ca sunt groase si calduroase, acestea absorb umezeala si permit respiratia pielii.

Ideal dupa mai multe spalari
Orice lenjerie de calitate se va prezenta in conditii ideale de-a lungul timpului, insa intretinerea joaca un rol important din acest punct de vedere, iar cele Cocolino impun cateva reguli foarte simple si clare. Pe aceasta cale e foarte usor ca produsele sa arate perfect si dupa mai multe spalari, iar Talis.ro propune si regulile pentru intretinerea acestora astfel incat sa se pastreze perfect.

Regulile referitoare la intretinere
Lenjeriile Cocolino se pot spala cu incredere la masina automata, insa este important sa fie respectata temperatura maxima de 60 de grade, in caz contrar fibrele isi vor pierde din flexibilitate si vor capata un aspect inestetic dupa numai cateva spalari. Totodata, este important sa se acorde atentie tipului de detergenti folositi, fiind ideala evitarea celor de o calitate inferioara intrucat pot deteriora lenjeriile, iar inalbitorii chimici trebuie evitati cu orice pret. De asemenea, aceste lenjerii se pot calca, dar la cel mult 130 de grade pentru ca o valoare superioara duce la deteriorarea imprimeului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu