miercuri, 18 aprilie 2018

Am gasit alternativa la podeaua din PVC sau parchetLinoleumul reprezinta una dintre cele mai vechi, dar si mai practice solutii pentru pardoseala, devenind foarte popular in Marea Britanie in anii ’50, iar de atunci este folosit in nenumarate medii, atat in cel rezidential, cat si comercial. Unul dintre avantajele principale e reprezentat de faptul ca poate fi personalizat intr-o multime de moduri, astfel incat sa se potriveasca de minune si sa multumeasca pana si pe cei mai pretentiosi clienti.

Lunga durata de viata
Oricine poate alege linoleum DHN, iar durata de viata este undeva intre 25 si 40 de ani, insa aceste cifre sunt usor de depasit printr-o intretinere simpla, regulile fiind foarte simple in acest sens.

Usor de reciclat
Totodata, linoleumul este prietenos cu mediul inconjurator, intrucat procesul de confectionare este unul simplu, iar in materie de reciclare sunt propuse mai multe solutii, incinerarea fiind una dintre cele mai populare. De asemenea, o alternativa la incinerare este descompunerea naturala, intrucat acesta este biodegradabil si pentru ca este alcatuit doar din materiale naturale, aceasta este considerata cea mai recomandata forma de reciclare.

Intretinere fara batai de cap
Cine alege linoleum DHN trebuie sa stie ca acesta poate fi pastrat in cele mai bune conditii pentru o lunga durata de timp, fara a fi nevoie de interventii majore si nici nu se impune folosirea unor substante chimice. Asadar, pentru indepartarea prafului si mizeriilor se recomanda folosirea aspiratorului sau a maturii, iar pentru ca podeaua este antimicrobiana nu este necesara apelarea la dezinfectanti.


Fara limitari
Orice solutie in materie de podea aduce si limitari, insa nu si linoleumul, care este perfect pentru a fi instalat in orice mediu. In schimb, acesta trebuie protejat de umezeala, motiv pentru care nu trebuie sa fie instalat direct pe ciment netratat si nici nu ar trebui expus la acizi puternici, clor sau dizolvanti, intrucat aceste substante pot afecta strucutra. Cu alte cuvinte, linoleumul este destinat doar zonelor interioare, care sa nu fie umede si sa nu fie expus la substantele amintite anterior.

Mai multe variante de personalizare
Clientii au la dispozitie mai multe solutii cu privire la personalizarea linoleumului, astfel incat acesta sa se potriveasca de minune in orice mediu si sa ajute la crearea si completarea atmosferei dorite, paleta de culori disponibila fiind una foarte vasta.

Costuri minime
Un alt avantaj important e reprezentat de preturile mici, acestea fiind accesibile pentru toate buzunarele si, in comparatie cu alte solutii, linoleumul este, de departe, cel mai prietenos din punct de vedere financiar. Tarifele sunt stabilite in functie de fiecare situatie in parte, insa cu un buget minim se pot obtine rezultate grozave in toate situatiile. Asadar, apeleaza la DHN si bucura-te de toate avantajele aduse de acest tip de pardoseala in cadrul proiectului tau.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu